Parship.nl


Beoordelingen (2782)


Redactiescore
Kwaliteit van de profielen 8/10
Efficiëntie 9/10
Klantenservice 8/10
Functionaliteiten 8/10
Parship.nl is gericht op volwassen mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Omdat wij u de beste datingsites online aanbieden, hebben wij er voor gekozen om ook Parship.nl te vermelden. Een belangrijk punt bij Parship.nl is dat je een persoonlijkheidstest moet doen. Alleen daardoor kan Parship.nl garanderen dat jij de juiste matchen voorgeschoteld krijgt. Verder garandeert Parship.nl de beste kwaliteit te bieden die er bestaat. Telefonische coaching is een mogelijkheid. De prijs daarin tegen wordt door velen als hoog ervaren voor de kwaliteit die je er krijgt. Parship.nl biedt ook veel adviezen over van alles wat er op relatiegebied kan voorkomen. Daardoor proberen ze voor iedere gebruiker, de zoektocht toch wat makkelijker te maken.

Veiligheid

Tegenwoordig hechten mensen grote waarde aan de veiligheid en anonimiteit. Daarom doet ook Parship.nl er alles aan om dit te waarborgen. Daarom wordt er een veilige date omgeving aangeboden om te zorgen dat u zich veilig en vertrouwd voelt op de gratis datingsite. De meeste datingsite ervaringen zijn dat mensen zicht niet vertrouwd voelen. Maar dat is hier absoluut niet het geval?

Belangrijkste kenmerken op een rij

Start met gratis inschrijven

Hoe het werkt? Schrijf je gratis in. Doe de uitgebreide persoonlijkheidstest. Zie wie bij je past en start met daten!Tarieven

Duur Kosten Kosten Per Maand
1 maanden 19,90 Euro
6 maanden 269,40 Euro 44,90 Euro
12 maanden 478,80 Euro 39,90 Euro
24 maanden 597,60 Euro 24,90 Euro