Squirt.org


Beoordelingen (1945)


Redactiescore
Kwaliteit van de profielen 9/10
Efficiëntie 8/10
Klantenservice 7/10
Functionaliteiten 8/10

Review van Squirt.org

Een lekkere gay is bij Squirt.org zo gevonden. Deze datingsite werkt net iets anders dan de gemiddelde datingsite. Wanneer je normaal ingeschreven staat, benader je zelf de man. Daarentegen heeft deze site een grote database met plekken waar je de lekkerste gay’s kunt vinden.Dus wanneer je zin hebt in lekkere actie, hoef je alleen maar in te loggen om te kunnen zien waar je een beetje actie kunt gaan beleven. Je kunt zelf gebruik maken van je GPS-tracker om naar de juiste locatie van de actie geleid te worden. Squirt.org is zo gemaakt dat je eigenlijk niet lang hoeft te wachten op actie. Je inschrijven is gratis en je kunt gelijk alle leuke plekken zien en ontdekken.

Je zult merken dat het maken van een date lekker snel verloopt. Voor je het weet heb jij de man waar je al een tijdje naar op zoek bent. Dus gewoon inloggen als je actie wilt beleven. Schrijf je daarom voor 10 dagen gratis in bij Squirt.org

Veiligheid

Squirt.org garandeerd zorgvuldig om te gaan met je gegevens die je hebt doorgegeven bij het registreren. Iedere communicatie die er is kan op je eigen mailbox worden ontvangen. Als deze punten kun je natuurlijk terugvinden in de privacy voorwaarden.

Belangrijke kenmerken op een rij
  • Overzichtelijk
  • Anders dan gemiddelde datingsite
  • Veel Europese landen actief
  • Makkelijk en snel aanmelden
  • Uitgebreide Faq

Tarieven

Duur Kosten
1 week 3,50 Euro
1 Maand 7,97 Euro
3 Maanden 19,97 Euro
12 Maanden 49,97 euro