Grindinggay.nl


Beoordelingen (1945)


Redactiescore
Kwaliteit van de profielen 9/10
Efficiëntie 8/10
Klantenservice 7/10
Functionaliteiten 8/10

Review van Grindinggay.nl

Grindinggay is voor gay mannen wat Tinder is voor hetero singles. Het is een snelle, handige en ook heel leuke manier om andere gay mannen in je omgeving te leren kennen. De datingsite is enorm populair en ook in je eigen regio zul je dus ongetwijfeld kunnen kiezen uit veel profielen. Met een gratis account kun je bovendien al heel veel doen, want je kunt ook dan gewoon matchen met andere mannen en berichtjes met ze uitwisselen. Om het jou allemaal nog makkelijker te maken, krijg je van de makers van Grindinggay.nl direct na inschrijving een gratis credit om in contact te komen met welgestemden.

Een lekkere gay is bij grindinggay zo gevonden. Deze datingsite werkt net iets anders dan de gemiddelde datingsite. Wanneer je normaal ingeschreven staat, benader je zelf de man. Daarentegen heeft deze site een grote database met plekken waar je de lekkerste gay’s kunt vinden. Ook kun je direct laten zien dat je iemand leuk vindt door een zogenaamde Smile te sturen en het is ook mogelijk om meteen een leuk berichtje te tikken, zonder dat de andere man je daarvoor eerst ook geliket hoeft te hebben. Grindinggay.nl biedt ook als een van de weinige datingsites een gratis matchgame aan waarbij je door profielen kunt swipen en kunt bepalen of je die single leuk genoeg vindt om aan je favorieten toe te voegen.

Veiligheid

Ons team heeft diverse eigenschappen geprobeerd. De klantenservice reageert behoorlijk snel en met de reactie is vaak wel het probleem gelijk opgelost. Persoonlijke gegevens worden niet versterkt een derden. De gegevens zijn persoonlijk en daarom ook goed beveiligd. Ieder profiel wordt ook nog eens handmatig gecontroleerd.

Belangrijke kenmerken op een rij
  • Overzichtelijk
  • Anders dan gemiddelde datingsite
  • Veel Europese landen actief
  • Makkelijk en snel aanmelden
  • Uitgebreide Faq

Tarieven

Duur Kosten
CreditPack 8 € 10,00
CreditPack 25 € 27,50
CreditPack 45 € 47,50
CreditPack 100 € 95,00
CreditPack 275 € 225,00