Gaybuddy.nl


Beoordelingen (1945)


Redactiescore
Kwaliteit van de profielen 9/10
Efficiëntie 8/10
Klantenservice 9/10
Functionaliteiten 9/10

Review van Gaybuddy.nl

Het vinden van de juiste man gaat vaak veel tijd inzitten. Belangrijk kan hierin wezen om de juiste datingsite hiervoor te gebruiken. Daarom willen wij je graag kennis laten maken met Gaybuddy.nl. Deze site biedt je gegarandeerd contact met een spannende man waar jij naar op zoek bent. Wanneer je op de beginpagina kijkt, krijg je gelijk al een voorproefje van een aantal hete mannen die hetzelfde zoeken als jouw.

Je ziet gelijk dat Gaybuddy.nl een website is, die duidelijk en overzichtelijk weergegeven wordt. Door je snel in te schrijven kun je snel zelf zoeken naar de man die aan al jou vereisten en wensen voldoet. Het is schrijven kan snel en is daarbij ook nog eens gratis. Wanneer deze inschrijving klaar is kun je gelijk een overzicht op de site zien van alle mannen die ook wat zoeken.

Je kunt het jezelf makkelijker maken door je profiel in te vullen en door eventueel gebruik te maken de zoekfuncties. Wanneer je (anoniem) credits aanschaft kun je snel contact opnemen met de man / jongen van jou dromen.

Veiligheid

Alle profielen op deze website zijn handmatig gecontroleerd. Zo weet je altijd dat je contact hebt met de man op de foto die zichtbaar is. Doordat er contact garantie gegeven wordt, weet je dat het nooit lang duurt voor jij de juiste man hebt gevonden. Door deze controle hebben wij Gaybuddy aangemerkt als betrouwbare datingsite.

Belangrijke kenmerken op een rij

  • Contact Garantie
  • Gratis Inschrijven
  • Goed bereikbare klantenservice
  • Handmatig gecontroleerde profielen
  • Veiligheid en anonimiteit staat voorop

Tarieven

Credits Kosten
25 Credits 22,50 Euro
50 Credits 42,50 Euro
100 Credits 80 Euro
275 Credits 200 Euro